субота, 22 січня 2011 13:31

Тягнибок розповів, що Схід не Захід годує, а купку олігархів

Тягнибок розповів, що Схід не Захід годує, а купку олігархів

Об 11-й на міст через річку Збруч в селищі Скала-Подільська Борщівського району на Тернопільщині прибув голова ВО "Свобода" Олег Тягнибок із майже двома сотнями прихильників. Вони натягнули на мосту, що з'єднує Тернопільську та Хмельницьку області, два прапори - національний синьо-жовтий й оунівський червоно-чорний.

"Навіть найшляхетнішу ідею можна спаскудити. Сьогодні багато хто з влади говорить про соборність і об'єднання, але це тільки слова. Їхні дії спрямовані на роз'єднання. Влада розказує, що Cхід годує Захід. Та насправді купка олігархічних кланів узурпувала Україну і вся країна годує їх", - наголосив у своєму виступі Тягнибок.

Нагадаємо, акції з нагоди Дня Соборності сьогодні відбуваються у багатьох містах України. Так, на на Контрактовій площі у Києві проходить мирне зібрання "Фронту змін".

А тротуарна частина мосту Патона стала місцем проведення акції Братством козацького бойового звичаю "Спас", яка символізувала возз'єднання лівобережною та правобережною Україною.

Святкування Дня соборності відбулося також на річці Збруч, що розділяє Тернопільську та Хмельницьку області.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок розповів, що Схід не Захід годує, а купку олігархів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути