субота, 19 січня 2013 11:10

Тягнибок проти усиновлення дітей іноземцями: вони можуть потрапити до чорних трансплантологів

Тягнибок проти усиновлення дітей іноземцями: вони можуть потрапити до чорних трансплантологів
Олег Тягнибок Фото: gazeta.ua

ВО "Свобода" наполягає на забороні усиновлення українських дітей іноземцями. Про це ZN.UA повідомив лідер політичної сили Олег Тягнибок, коментуючи законопроект про спрощення процедури усиновлення, внесений до парламенту президентом Віктором Януковичем.

"Ми переконані, що в умовах глибокої демографічної кризи, і після того, як Україна пережила жахи голодоморів, не можна так легко віддавати іноземцям одне з головних скарбів нації - її генофонд", - заявив Тягнибок.

"Крім того, ми чудово розуміємо: повинно пройти багато років з нормальною владою в Україні, поки наша держава стане здатною контролювати через свої дипломатичні служби умови, в яких проживають за кордоном наші усиновлені іноземцями діти. Сьогодні практично немає ніяких гарантій, що віддана дитина не стане об'єктом уваги чорних трансплантологів", - вважає лідер партії.

Тягнибок вважає, що одним з рішень проблеми сирітства може стати надання дітям-сиротам державної адресної допомоги в розмірі не меншої за прожитковий мінімум.

При цьому лідер ВО "Свобода" зазначив, що потрібно покращити рівень життя середньостатистичного українця, тим самим збільшивши його бажання і можливості усиновлювати дітей.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок проти усиновлення дітей іноземцями: вони можуть потрапити до чорних трансплантологів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

115

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути