середа, 22 серпня 2012 16:40

Тушка-кандидат Партії регіонів відхрещується від "Бентлі" і подає в суд на рух ЧЕСНО

Активіст ЧЕСНО стверджує, що депутат міської ради та кандидат в народні депутати Володимир Медяник кожного дня їздить Луганськом на "Бентлі", в декларації її немає і саме через це вона могла зникнути із сайту Центральної виборчої комісії.

"Ми розбиратися будемо у суді, тому що "Бентлі" у мене не було і не має. І в декларації його в принципі не могло бути. Ми вже розібралися, хто там в "ЧЕСНО". Це такі не зовсім правильної орієнтації люди, - сказав Володимир Медяник.

Про це  кандидат у народні депутати від Партії регіонів  Володимир Медяник сказав у коментарі Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Податкова влаштовує гулянки та дарує коштовні подарунки лояльним журналістам - ЗМІ

Щодо фотографії, на якій він зображений поряд із скандальним колишнім депутатом  Луганської міської ради Романом Ландиком поряд із двома "Бентлі", кандидат у нардепи сказав так: "Це у Луганську. А якщо я на фоні "Лувру" сфотографуюся, то він теж мій? Якщо я на фоні Пізанської вежі стою або Ейфелевої? Розумієте, скажуть: "Дивись, і вежа вже його". А що стосується автомобілю "Бентлі", абсолютно чітко скажу — не було ніколи. Вийшла сварка через якусь фотографію, повністю ідіотську фотографію. Я аж сам не радий. Ви спробуйте іншу якусь знайдіть. Це провокативні речі", - додав він.

 

Також йому нічого не відомо щодо зникнення його декларації із сайту ЦВК.

"До сайту ЦВК я не маю ніякого відношення. Я її здав. Мене б без декларації або з помилками навіть не зареєстрували б. Якщо це збій якийсь, то питань немає", - наголосив Медяник.

Нагадаємо, сайт руху ЧЕСНО днями повідомив, що з сайту ЦВК зникла  майнова декларація кандидата від Партії регіонів по одномандатному виборчому округу №109 Володимира Медяника. Наразі замість документу виборцям пропонується завантажити передвиборчу програму кандидата. Координатор руху ЧЕСНО в Луганську Всеволод Філімоненко стверджує, що має  копію документу, з якої видно, що для його "зникнення" є підстави, адже в декларації не вказаний автомобіль марки "Бентлі", на якому Медяник їздить щодня".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіоналка" продовжує "засівати" виборчий округ асфальтом — законом за це передбачено 2 роки ув'язнення

У свої декларації Володимир Медяник вказав 2 автівки, 3 мотоцикли та гідроцикл. Натомість інформація про автомобіль марки Bentley (на фото), на якому кандидат у народні депутати щодня їздить Луганськом, відсутня.

Згідно декларації, майно та доходи Володимира Медяника за 2011 рік склали 95 270 грн.

Окрім 6 автівок, майбутній народний депутат володіє 2 квартирами, "іншим нерухомим майном" площею 273,7 кв.м та 6 земельними ділянками. Нещодавно Медяник з фракції Комуністичної партії у міськраді перейшов у фракцію партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Тушка-кандидат Партії регіонів відхрещується від "Бентлі" і подає в суд на рух ЧЕСНО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути