четвер, 19 липня 2012 16:55

Податкова влаштовує гулянки та дарує коштовні подарунки лояльним журналістам - ЗМІ

До Дня журналіста Податкова адміністрація України вирішила привітати медійників, подарувавши кожному з лояльних журналістів ноутбуки, а також влаштувавши шумне застілля в ресторані готелю "Україна".

Про це пише Українська правда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гендиректора ТВі Княжицького хочуть заарештувати - нардеп

Так, за інформацією видання, на тусовку прийшли очільники редакцій і топ-менеджери каналів: Інтер, Перший Національний, 1+1, СТБ, ICTV. Також, серед запрошених були представники Інтерфаксу, УНІАНу, газети "Сегодня", та ще понад десятка медіа.

Керівництво податкової має смак, тому замість нудних розмов про доступ до публічної інформації, привітало представників ЗМІ тостами, щедрими закусками та виступами зірок. Благо, місце цьому сприяло, адже зустріч відбувалася не в конференц-залі ДПА, а в ресторані готелю "Україна". Журналістів розважали співами "НеАнгели" та Джамала, ведучим був Кузьма Скрябін.

"Вишенькою на торті" стали цінні подарунки, які голова податкової з колегами роздали присутнім "акулам пера": кожен представник медіа отримав ноутбук Dell та планшет Ipad останньої моделі.

Після танців до нестями, свято скінчилося.

За словами журналістів, Податкова просто заперечила факт проведення свята, а потім зіслалась на те, що воно було профінансоване за власний кошт керівництва. А в бухгалтерії ресторану підтвердили і наголосили, що за свято розрахувалися готівкою.

Окрема тема – подарунки.

Керівництво ДПС не відповіло, звідки воно взяло техніку: купило в магазині чи зазирнуло на склад податкового конфіскату. Опитані нами керівники торговельних мереж та інтернет-магазинів не підтвердили факт вилучення електроніки податківцями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двома обшуками уцінено всі українські інтернет-компанії

Натомість, в одному з магазинів мережі "Фокстрот", продавці погодилися перевірити товарний код подарованого ноутбука по базі.

Відповідь була така:

– Цей ноутбук Dell на склад "Фокстроту" потрапляв, але в торговельну мережу його не передавали. Більше про рух цього товару нічого сказати не можна.

У приватній розмові один із топ-менеджерів мережі "Фоксторот" заперечив вилучення товару. Натомість, представник іншого великого продавця побутової техніки та електроніки зазначив:

– Зрозуміло, що ніхто ні в чому не зізнається. Кому цікаво погіршувати відносити з податковою, хай навіть твоє підприємство рвуть на шматки? Завжди є сенс домовитися й зберегти те, що лишилося. Безперечно, тупо дарувати журналістам конфісковане. Але ще тупіше було б його купляти за свої гроші.

Голова ж Податкової Олександр Клименко не знайшов, що відповісти на питання журналістів про свято та подарунки. Інший учасник цього дійства регіонал Петро Мельник відповів, що нічого поганого, а тим паче підкупу журналістів він в цьому не бачить.

Зараз ви читаєте новину «Податкова влаштовує гулянки та дарує коштовні подарунки лояльним журналістам - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути