Ексклюзиви
понеділок, 14 березня 2011 10:50

Турчинов заявив про "переддефолтний стан" економіки

Турчинов заявив про "переддефолтний стан" економіки

Тільки за 2010 рік уряд Миколи Азарова збільшив борг України на 117 мільярдів.

Про це заявив перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов в ефірі "5 каналу", повідомляє прес-служба БЮТ.

"Щодня ми бачимо, що це керівництво, яке називало себе в передвиборних агітках "професіоналами", не здатне керувати країною", - сказав він.

За словами Турчинова, нинішня ситуація із виникненням дефіциту на ті чи інші продукти харчування свідчить про дуже серйозні негаразди в управлінні країною.

Окрім того політик наголосив, що економіка не може ефективно працювати "в умовах згортання інвестицій, згортання бізнесу, який так і не дочекався податкових канікул, в умовах коли рейдерські атаки стали нормою".

"Коли ж економіка не працює, триматись за рахунок емісії Національного банку надто довго економіка не може. І в цих умовах, безумовно, є, як у людини передінфарктний, так і в економіки переддефолтний стан", - сказав Турчинов.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов заявив про "переддефолтний стан" економіки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути