Ексклюзиви
понеділок, 14 березня 2011 10:39

Азаров похвалився півторамільярдною заборгованістю по зарплаті

Азаров похвалився півторамільярдною заборгованістю по зарплаті

Прем'єр-міністр України Микола Азаров повідомив, що у цей час заборгованість по зарплатах працівникам бюджетної сфери відсутня.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, коментуючи ситуацію із заборгованістю по заробітній платі, Азаров зазначив, що наприкінці 2007 року, коли пішов у відставку уряд Віктора Януковича, заборгованість по заробітній платі становила 460 мільйонів гривень.

"Ми прийняли заборгованість по заробітній платі приблизно близько двох мільярдів гривень. Вона була створена у 2008-2009 роках", - підкреслив глава уряду.

Він повідомив, що за минулий рік заборгованість із зарплати в країні вдалося скоротити на більш ніж на півмільярда, і зараз цей показник становить приблизно 1 мільярд 400 мільйонів.

"З них мільярд приблизно припадає на підприємства-банкрути, які перебувають у стадії банкрутства. І це дуже важка проблема, над якою ми зараз працюємо. Ще приблизно 400 мільйонів - це теж приватні підприємства", - уточнив Азаров.

При цьому він підкреслив, що в бюджетних організаціях заборгованість по заробітній платі відсутня.

Зараз ви читаєте новину «Азаров похвалився півторамільярдною заборгованістю по зарплаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути