пʼятниця, 02 грудня 2011 16:07

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Турчинов: суддя Сітайло не приховувала, що рішення щодо Тимошенко приймала не сама

Турчинов: суддя Сітайло не приховувала, що рішення щодо Тимошенко приймала не сама

Суддя апеляційного суду Олена Сітайло навіть не приховувала, що це не вона писала рішення, яке озвучила наприкінці вчорашнього засідання у справі Юлії Тимошенко.

Про це сьогодні під час прес-конференції заявив перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов, повідомляє прес-служба партії.

За його словами, суддя під час розгляду апеляції "поводила себе неадекватно".

"Для розгляду найпростіших питань на початку засідання вона брала перерви по півтори-дві години, а для вирішення справи по суті та його оформлення їй знадобилось менше часу ніж для того, щоб його прочитати", - сказав Турчинов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко загрожує інвалідність - доктор медичних наук

Крім того, він зазначив, що попри те, що у представників прокуратури не було жодного юридичного аргументу стосовно необхідності подальшого утримування Тимошенко за ґратами, та незважаючи на ті аргументи, які навів захист, "суддя не задумуючись прийняла рішення залишити хвору людину у СІЗО".

"Ненадання фахової медичної допомоги Юлії Тимошенко, Юрію Луценку та Валерію Іващенку свідчить про те, що це схема знищення, яку відпрацювала ця влада по відношенню до своїх опонентів", - підкреслив Турчинов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Тимошенко йде кров з носа - Власенко

"На жаль, незважаючи на заяви європейської спільноти, США, незважаючи на резолюції Європейського парламенту, ця чорна справа в Україні продовжується", - підсумував він.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов: суддя Сітайло не приховувала, що рішення щодо Тимошенко приймала не сама». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути