Ексклюзиви
середа, 26 січня 2011 23:22

Турчинов каже, що влада знущається над Луценком

Турчинов каже, що влада знущається над Луценком

Перший заступник Голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов вважає, що політичне переслідування опозиції негативно впливає на імідж країни на міжнародній арені.

Про це він заявив в ефірі 5 каналу.

"У нашій країні є серйозні проблеми з переcлідуванням опозиції. Про це говорять і у Європі, і за океаном. При таких підходах у країни сумна перспектива. Скорочуються інвестиції, сюди не приїжджають люди, які хотіли б займатись бізнесом, і ставлення достатньо негативне у світі. І це відображається на економіці країни вкрай негативно. Влада просто знущається над Луценком та над іншими опозиціонерами. На камери нам говорять про крадіжки мільярдів, а коли доходить до справи, то їх витягують "з пальця", - зазначив політик.

Турчинов також прокоментував відмову дати дозвіл Юлії Тимошенко на візит до Брюсселю.

"Вони розуміють, що вона повернеться. Проблема в іншому. Вони зумисне планують допити так, щоб не дати можливість Тимошенко не тільки зустрічатися з впливовими іноземними політиками, а навіть пересуватись по території України", - наголосив Турчинов.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура України відмовила лідеру партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко у можливості залишити межі України. Вона мала відбути з робочим візитом до Брюсселю на початку лютого.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Турчинов каже, що влада знущається над Луценком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути