Ексклюзиви
середа, 23 січня 2019 13:32

Третього Майдану Путін не пропустить

Третього Майдану Путін не пропустить
Путін не відступиться, попереджає культуролог Тарас Возняк. Фото: Reuters

Війна може посунутися далі, якщо новий президент України зробить будь-які поступки керівнику Кремля Володимиру Путіну. Про це сказав культуролог Тарас Возняк.

"Адже це може викликати жорстке збурення в українському суспільстві. Ми отримаємо ще один Майдан. А в результаті – подальші втрати території – бо ж Путін цього не пропустить, як не пропустив у 2014 році. При зміні влади є велика небезпека непередбачуваних процесів і подальшого розгортання агресії Росії", - пояснив він в журналі "Ї"

"Війна буде продовжуватися. Вона, на жаль, не залежить ні від Порошенка, ні від Тимошенко. Вона буде довго. Поки буде жити Путін. Тому що він не відступиться. Але Путін не тільки як персона, а як "колективний путін". Поки в Росії не збанкрутує вся ця кагебістсько-бандитська піраміда.

Війну можна припинити тільки дуже жорстким пресингом всього світового співтовариства. Боротьба ведеться не лише там, де хлопці в окопах, а більше в кабінетах дипломатів у Вашингтоні, Брюсселі і в Берліні особливо", - сказав Возняк.

Коломойський потім може продавати Зеленського Порошенкові або Тимошенко

Щодо артистів-кандидатів культуролог сказав:

"Що стосується самих "артистів", як на мене, це вкрай безвідповідальні люди. На фронті загинуло вже 10 тисяч людей. Хлопці такого віку, як Вакарчук чи Зеленський, не бавляться в дитячі забавки, не кривляються на сцені, а віддають життя за Україну. А ці люди для підвищення власного рейтингу, обслуговуючи олігархів, абсолютно цинічно і підло спекулюють важливими речами. Це може закінчитись дуже трагічно. Як на мене, ці обидва кандидати – глибоко аморальні люди".

"Олігарх Коломойський вчергове розкладає яйця в різні кошики. Добиваючись зняття з-під арештів свого майна і активів, а цей арешт на майно Коломойського, до речі, є великим здобутком теперішньої влади – цього теж ніхто не бачить. А ця його реакція у вигляді розкрутки та висунення у президенти Зеленського – такий собі спосіб потролити владу та закласти ресурс, який можна буде продавати потім або Порошенко, або Тимошенко чи комусь іншому. Залежно чиї карти зійдуться в другому турі", - зауважив Возняк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Треба виграти війну і поставити ворога на коліна - Подерв'янський

Вибори президента мають відбутися у березні 2019‑го, парламенту - у жовтні.

Верховна Рада виділила Центральній виборчій комісії 49,66 млн грн на кібербезпеку під час виборів.

Зараз ви читаєте новину «Третього Майдану Путін не пропустить». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути