Ексклюзиви
субота, 16 лютого 2013 07:31

Трагедія Тимошенко – це її захисники - Добкін

Трагедія Тимошенко – це її захисники - Добкін
Фото: glavcom.ua

Захисники Юлії Тимошенко перетворили її захист на фарс, заявив 15 лютого в ефірі "Шустер Live" голова Харківської ОДА Михайло Добкін.

"Трагедія Тимошенко – те, що в неї такі захисники, які перетворили захист на фарс", - заявив Михайло Добкін. Таке враження, за його словами, в нього склалося, коли він спостерігав за поведінкою захисників Тимошенко, зокрема – Сергія Власенка, у харківському суді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наступний президент відразу звільнить Тимошенко - Гриценко

Водночас чиновник висловився за те, щоб Юлія Тимошенко була присутня в суді під час розгляду справи щодо вбивства Щербаня.

Нагадаємо, у січні Генеральна прокуратура вручила Юлії Тимошенко офіційне повідомлення про те, що її разом з Павлом Лазаренком підозрюють в організації умисного вбивства народного депутата Євгена Щербаня 1996 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутатів засудять за побиття "грифонівців"?

За версією слідства, Тимошенко і Лазаренко замовили вбивство Щербаня угрупованню кілерів через неможливість поділити ринок газу в Донецькій області.

Сама Тимошенко заявила, що президент Віктор Янукович намагається списати на неї свої злочини, щоб не допустити до президентських виборів 2015 року.

 

Зараз ви читаєте новину «Трагедія Тимошенко – це її захисники - Добкін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

121

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути