Ексклюзиви
четвер, 19 березня 2009 09:26

ТОП-10 українських політиків - метросексуалів
11

Тема метросексуалів в українській політиці випливла після жорсткої цитати прем'єрки Юлії Тимошенко в сторону першого зама глави СБУ Валерія Хорошковського: "Це напомаджена істота з манікюром, педикюром і бріоліном на волоссі - пан Хорошковський, прямо з салону краси", - видала Тимошенко.

"Не дивлячись на зайнятість, я знаходжу час відвідувати салони краси і масажні кабінети", - відповів Хорошковський.

Термін метросексуал був введений у 1994 році британським журналістом Марком Сімпсоном для позначення сучасних чоловіків будь-якої сексуальної орієнтації, які мають яскраво виражений естетичний смак і витрачають інколи багато часу і грошей на вдосконалення свого зовнішнього вигляду та способу життя.

Метросексуали — шанувальники усього витонченого, прекрасного, піклуються про свою зовнішність, відвідують косметичні салони та дотримуються моди. У XIX столітті схожий культурний феномен був відомий під назвою денді.

Gazeta.ua склала власну підбірку чоловіків-політиків, яких на нашу думку, так чи інакше можна віднести до метросексуалів.

Крім Хорошковського, до них належить також Микола Катеринчук - красивий, сексуальний, доглянутий, завжди одягнений з голочки. "У виборі одягу я покладаюся на винятковий смак своєї дружини", - каже він. До речі, "нашоукраїнець" відрізняється у ВР від своїх колег. У той час поки вони палять, Катеринчук зачісується перед дзеркалом.

"Регіонал" Валерій Коновалюк. Політико-гумористична газета Параска.інфо називає його "павичем". "Регіонал" вже довгі роки користується репутацією красеня у великій політиці. У парламентських кулуарах його навіть жартома, називають "дитя парукарні" - за те, що він часто відвідує салони краси. У нього завжди стильна зачіска і бездоганний одяг. До того ж Валерій Ілліч на рідкість підтягнутий і елегантний. Свій вільний час Коновалюк присвячує верховій їзді і заняттям дзю-до.

Лідер організації "Громадський актив Києва" (ГАК) Олександр Пабат - любить давати інтерв'ю, позувати перед фото і телекамерами. Пабат приємної зовнішності: високий, стрункий, фотогенічний, достатньо ерудований. Він балагур і завсідник косметичних салонів. Колекціонує дорогі авто - Morgan Aero8, Maserati Spider, Subaru Impreza, зазначає сайт Кияни.обоз.
Пабат - відомий модник. Він не соромиться прийти на засідання Київради в костюмі в клітинку або в яскраво-рожевій сорочці з коміром-стійкою.

Олександр користується послугами кравців, які знають його з 17 років, - тоді він вперше замовив костюм на випускний вечір.

"У мене є декілька знайомих модельєрів. Вони іноді дарували мені речі, які мені добре пасують", - зізнався він "24".

Прихильник усіляких гламурних штучок - "регіонал" Віталій Хомутиннік. Як пише ТabloID, сукупна вартість причиндалів молодого депутата тягне на трикімнатну квартиру у центрі Києва. Любить вечірки і вишукані речі.

Микола Рудьковський - завсідник вечірок та балів. Любить стильні речі, дорогі авто та красивих жінок (дарма що одружений). Фотографи не раз ловили його з дівчатами модельної зовнішності.

Через це захоплення навіть відсидів у СІЗО. Його звинувачували у зловживанні службовим становищем і розтраті коштів у особливо великих розмірах – фактично за поїздки за кордон за державний рахунок. Кажуть возив до Парижа модельку Олександру Ніколаєнко (нині дружина американського мільярдера).

Рудьковського бачили за кермом "Астон Мартін Ванквіш". Вартість подібного нового апарату 2005 року випуску сягає 239 тисяч доларів. Проте екс-міністр швиденько відхрестився від автівки.

Сказав, що користувався згаданим "Астон Мартіном" лише протягом одного дня.

"Астон Мартін - це надто жорстка машина. У мене хвора спина, тому я не можу на такій їздити. У мене "Лексус", бо це найбільш м'який автомобіль", - додав Рудьковський.

Спікер Володимир Литвин. Завжди бездоганна зачіска: укладка "волосинка до волосинки", ідеальний проділ. А ще Володимир Михайлович береже свою фігуру. "Вранці я відвідую басейн. Пару разів на тиждень граю у футбол. Намагаюся не їсти увечері", - зізнався він журналістам.

Опосередковано до метросексуалів можна віднести голову ради інвесторів при Кабміні Сергія Тігіпка та голову Верховного Суду Василя Онопенка. Обоє люблять доглядати за власним тілом, одягатися у стильний одяг.

Голова ВСУ кілька разів на тиждень відвідує спортзал для занять бодібілдінгом і вправ зі штангою. Сам же Василь Васильович в одному зі своїх інтерв'ю зізнався, що окрім штанги, один з його улюблених видів спорту - біг.

Кажуть, що над іміджем Тігіпка свого часу працювали французькі політтехнологи. Сергій Леонідович любить елегантно одягатися, костюми шиє на замовленням. "Виглядати красиво і в тонусі мені допомагають регулярні ранкові заняття в спортзалі", - зізнався він.

"Регіонал" Дмитро Табачник завжди акуратно зачесаний, з доглянутою борідкою та інтелігентних окулярах. Табачник має естетичний смак. Захоплюється класичною музикою володіє історичною фільмотекою. Колекціонує картини і зброю. За даними тижневика "Бізнес", одна лише колекція мисливської зброї і карабінів Дмитра Табачника оцінюється в $200 тис.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «ТОП-10 українських політиків - метросексуалів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути