середа, 10 жовтня 2012 18:16

Томенку не подобається ідея узгодження кандидатів з Кличком

Томенку не подобається ідея узгодження кандидатів з Кличком
Микола Томенко каже, що "УДАР" перетворив ідею узгодження кандидатів на абсурд. Фото: society.lb.ua

Микола Томенко прокоментував перспективу узгодження між опозиційними партіями зняття кандидатів, що мають низький рейтинг, аби не ділити і не відбирати один у одного голоси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Черкащині Партія регіонів стала "партією зелених" - Томенко

Про це він розповів під час прес-конференції на Черкащині.

"Для деяких політичних партій це стало елементом гри. Я дивлюся по "УДАРу". До декількох наших кандидатів від УДАРу прийшло однакове звернення: "Ми повинні об'єднатися проти злочинної влади. Ми більш сильні і потужні і пропонуємо Вам знятися". Я не знаю жодного представника блоку Кличка, який би рік, чи два роки тому боровся проти злочинної влади. А зараз пропонують нам знятися. Як знятися нашому кандидатові, який має за соціологією 25%, а в їхнього 5%? На Черкащині, наприклад, немає жодного округу, де б представник "УДАРу" був хоча б на другому місці. Якщо ви хочете допомогти мільярдерам і партії влади, то давайте ми познімаємо наших людей, які на першому місці. Та хіба ми ненормальні?" - каже Томенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наливайченко: "Сфальсифікувати вибори не дамо"

"При всій повазі до "Удару", ми це запропонували, а вони перетворили на абсурд. В деяких округах у нас є слабкі кандидати. І якщо він не потрапляє в конфлікт за перше місце з владою — ми готові знімати таку людину, але ж не гратися в цирк. Все залежить від округів і від конкретних людей. З'їзди не вирішать цих питання. Свобода, наприклад, прийняла рішення, взагалі нікого не знімати. І їх можна зрозуміти — у них завдання набрати 5 %. Ми теж у цьому зацікавлені, бо ж треба з кимось в парламенті працювати", - зазначив Томенко.

"Потрібно залучати експертів і вести переговори. Партії в Києві це вирішити не можуть. З'їзд можна провести, якщо вже лежать всі заяви. Я скептично на це все дивлюся, бо цю процедуру потрібно було б починати раніше. Дай Боже, щоб ми 20 округів погодили, де вже очевидна перевага одного над іншим", - резюмував політик.

Зараз ви читаєте новину «Томенку не подобається ідея узгодження кандидатів з Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути