середа, 10 жовтня 2012 17:50

На Черкащині Партія регіонів стала "партією зелених" - Томенко

На Черкащині Партія регіонів стала "партією зелених" - Томенко
Микола Томенк переймається через те, що люди продають голоси на виборах. Фото: uainfo.censor.net.ua

Стурбованість ходом виборчої кампанії на Черкащині висловив заступник голови ВО "Батьківщина" Микола Томенко під час візиту в область.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наливайченко: "Сфальсифікувати вибори не дамо"

"Не до кінця впевнений, що якась частина виборців витримає випробування одноразовою фінансовою ін'єкцією, яка внесена на територію Черкаської області. Оскільки тут взагалі склалася унікальна ситуація.Тут велика кількість не просто багатих, а дуже багатих людей, які просто вирішили купити собі депутатський мандат. І таким чином, як я розумію, підготуватись до майбутньої земельної реформи. І для деяких виборців їх так звана одноразова допомога у 100, чи 150 гривень є досить спокусливою. І я переживаю чи зможе це вплинути на думання, бо беруть її дуже багато людей" - сказав Томенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тягнибок відмовляється знімати своїх кандидатів округах через Кличка

"Дуже велика кількість людей все ж відмовляються це робити. А ті, що беруть прекрасно розуміють, що існує таємниця голосування. І кращі риси українського характеру візьмуть гору. Правою рукою брав, а ліва — в кишені з дулею. Люди беруть гроші, але голосують, як вважають за потрібне" - розповів політик.

"Багатьох затверджених Партією регіонів кандидатів, якщо говорити про Черкащину, знімуть на користь мільйонерів, чи мільярдерів. Це буде означати, що на Черкащині Партія регіонів стала "партією зелених". З ними тяжче, адже, вони не кажуть, що вони за "регіони", а кажуть, що незалежні люди, за черкащан. Вони воюють обманом і грошима" - вважає Микола Володимирович.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині Партія регіонів стала "партією зелених" - Томенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути