Ексклюзиви
середа, 10 жовтня 2012 16:54

Наливайченко: "Сфальсифікувати вибори не дамо"

У "УДАРі" зрадників немає і не буде, тому політична сила не дозволить сфальсифікувати вибори.

Про це в Черкасах заявив екс-глава СБУ і кандидат в народні депутати від "УДАР" Валентин Наливайченко.

"В кожному мажоритарному округу потрібно виставити єдиного опозиційного кандидата. На це треба спрямувати головні політичні зусилля. В львівській області йде кандидат від "УДАРу", на сусідньому йде від іншої опозиційної сили. І ми агітуємо за нього. Ми визнаємо, що виборці за нього проголосують. Там немає "ударівця". Так само треба зробити в Черкасах" , - повідомив він.

"Треба людей спитати, за кого вони голосуватимуть. Питати у функціонерів, це не той підхід і політика, з якою йде "УДАР". Ми хочемо зламати це в українському політикумі. І я, як ніхто, знаю, що таке політична корупція. Коли за зачиненими дверима вирішують, хто буде єдиним кандидатом. Тоді в парламенті він міняє політичну фракцію і стає зрадником, тушкою", - наголосив "ударівець".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тягнибок відмовляється знімати своїх кандидатів округах через Кличка

Також він повідомив, що в разі фальсифікації виборів партія скоординує активістів, міжнародних спостерігачів, з усіма керівниками від ОБСЄ, Ради Європи, Сполучених Штатів Америки, Канади, Росії.

"З ними є чіткі домовленості про співпрацю щодо кожної окружної чи дільничної комісії, щоб захистити чесні вибори. Щоб протоколи підрахунку голосів були справжніми. А не підроблені, фальсифіковані чи замінені. В іншому випадку "ударівські" прихильники, агітатори і спостерігачі разом з опозиційними стоятимемо на дільницях доти, поки не буде оприлюднений правдивий протокол", - заявив Наливайченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У разі перемоги на виборах, "УДАР" створить антикорупційне бюро - Кличко

"Якщо підрахунок буде чесним, то контроль здійснюватимемо на рівні окружної виборчої комісії. І далі центральної, де маємо уповноваженого свого представника з міжнародними спостерігачами. В разі порушень, будемо захищати стоячи з прихильниками на вулиці. Але сфальсифікувати вибори не дамо", - пообіцяв він.

Зараз ви читаєте новину «Наливайченко: "Сфальсифікувати вибори не дамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути