четвер, 13 жовтня 2011 10:38

Томенко про вирок Тимошенко: Ми втратили сотні мільйонів доларів

Томенко про вирок Тимошенко: Ми втратили сотні мільйонів доларів

Заступник голови Верховної Ради, один з лідерів партії "Батьківщина" Микола Томенко заявив, що 11 жовтня влада винесла не лише вирок Юлії Тимошенко, вона винесла вирок європейській демократичній Україні.

Як повідомила прес-служба БЮТ, Томенко вважає цей вирок неадекватним. Однак найсумнішим, на переконання віце-спікера, в цій ситуації є те, що цим вироком "удар був завданий не стільки по самій Юлії Тимошенко, скільки по іміджу країни".

"Україні тепер доведеться докласти багато зусиль, щоб відновити статус прогнозованої, правової демократичної держави. І ціна цього удару по іміджу країни фантастично висока", - сказав "бютівець".

"Навіщо тепер витрачати бюджетні гроші на підвищення інвестиційної привабливості країни, на поліпшення іміджу перед Євро-2012 тощо, - додав політик. - Цим кроком було перекреслено все, і в грошовому еквіваленті ми втратили мінімум сотні мільйонів доларів".

"Адже тисячі інституцій і ЗМІ в один день прийшли до одного висновку: в Україні пройшов політичний замовний процес, і президент зводить рахунки зі своїми опонентами із залученням спецпідрозділів МВС", - зазначив Томенко.

"Немає сумнівів, що всім процесом керував особисто Віктор Янукович. А частина його команди, яка чуйно прислухається до кожного його побажання, реалізувала цей сценарій. Тепер інша частина команди придумуватиме, як гідно вийти з цієї ситуації", - підсумував опозиціонер.

Зараз ви читаєте новину «Томенко про вирок Тимошенко: Ми втратили сотні мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути