понеділок, 24 березня 2008 11:26

Томенко пояснив, чому місце Черновецького не повинен зайняти "нашоукраїнець"

Депутат Верховної Ради від фракції Блоку Юлії Тимошенко Микола Томенко вважає визначення єдиного кандидата в мери Києва завданням БЮТ, Блоку Віталія Кличка й "Народної Самооборони".

Про це Томенко сказав журналістам.

"От між цими трьома політичними силами, між БЮТ, "Народною Самообороною" і Блоком Кличка повинна йти дискусія про те, як сформувати загальну команду", - сказав Томенко.

На його думку, ці політичні сили мають право вести переговори із приводу єдиного кандидата, оскільки не скомпрометували себе перед киянами.

Він нагадав, що БЮТ і Блок Кличка після виборів у березні 2006 року відстоювали позицію необхідності зміни влади в Києві.

Також він нагадав, що хоча міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, будучи в Соціалістичній партії, підтримав обрання мера Києва Леоніда Черновецького, однак, коли очолив "Народну Самооборону", допоміг БЮТу в боротьбі із Черновецьким.

Разом з тим він зазначив, що фракція Блоку "Наша Україна" у Київраді дискредитувала себе, оскільки неодноразово підтримувала Черновецького, у тому числі при відведенні Київрадою земельних ділянок.

Томенко вважає, що НУ в Київраді повинна вибачитися перед киянами й продовжувати займати стриману й толерантну позицію по відношенню до Черновецького.

"Ті люди, які допомагали Черновецькому, ну, напевно, йому повинні й зараз допомагати або формувати команду разом з ним", - сказав Томенко.

Крім того, він вважає, що єдиний кандидат у мери Києва повинен під час виборчої кампанії представити киянам свою майбутню команду, у тому числі кандидата в секретарі Київради й кандидатів у заступники голови Київміськадміністрації.

Також, на думку Томенка, вибори мера Києва необхідно проводити у дві тури, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Томенко пояснив, чому місце Черновецького не повинен зайняти "нашоукраїнець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути