понеділок, 31 січня 2011 16:07

Тимошенко звинуватили у блефі

Тимошенко звинуватили у блефі

Заявляючи про підготовку плану зміни влади конституційним шляхом, лідер "Батьківщини" Юлія Тимошнеко блефує.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Володимир Фесенко.

"В Конституції України прописана процедура імпічменту президента. Для того, щоб це зробити, треба мати вплив на парламент. Але у Тимошенко зараз навіть третини голосів там немає. Я вже не кажу про можливість впливу на судові інституції, які також включені в процедуру імпічменту. Зараз її реалізувати неможливо. Це фантастика", - пояснив він.

"Тимошенко блефує, тому що це її політичний стиль. Зараз в "Батьківщині" вигадають щось на кшталт референдуму. Їм потрібна кампанія політичної реабілітації", - зауважив експерт.

Фесенко нагадав, що минулого року була ідея проведення референдуму, на якому люди могли б висловити недовіру президенту.

"Але це сумнівно. Тому що навіть ініціювання процедури референдуму відбувається на рівні регіонів. Потрібно, щоб це відбулося в більшості регіонів. Одних галицьких областей буде замало. Я вже не кажу про те, які можуть бути результати. Але з правової точки зору референдум не є підставою для заміни президента", - зазначив політолог.

Раніше лідер опозиції Юлія Тимошенко заявила, що її політична сила відпрацювує механізм усунення Януковича від влади.

"Не народився ще такий Янукович, щоб він зміг зруйнувати цілу державу і життя людей. Він швидко і конституційно піде від влади. А ми, всі разом, йому в цьому допоможемо", - сказала Юлія Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко звинуватили у блефі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути