Ексклюзиви
четвер, 28 січня 2010 16:58

Тимошенко зраділа, що Тігіпко погодився стати її прем"єром

Тимошенко зраділа, що Тігіпко погодився стати її прем"єром

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко повідомила, що Сергій Тігіпко погодився на пропозицію стати прем"єр-міністром, якщо вона виграє президентські вибори.

Тимошенко впевнена, що разом з Тігіпко після перемоги на президентських виборах буде сформована потужна інтелектуальна команда, яка запропонує якісно нову програму розвитку країни, у разі її обрання Президентом.

Про це вона заявила журналістам під час робочої поїздки в Херсон, повідомляє прес-служба Кабміну.

"Я дуже рада тому, що Сергій Тігіпко дав позитивну відповідь і, думаю, що відразу після завершення президентських виборів ми почнемо готувати програму для країни, почнемо радитися і складати професійну команду на всіх рівнях і на всіх щаблях влади. Думаю, саме таку сильну молоду команду, команду, яка має високий інтелект, і потрібно збирати новому Президенту ", - сказала вона.

Тимошенко додала, що повністю підтримує позицію Тігіпка з реалізації програми модернізації країни.

"Ми готові саме до такого об"єднання зусиль задля публічного обговорення і створення програми розвитку, модернізації, реформ в країні", - сказала Тимошенко.

Нагадаємо, 26 січня Тігіпко, який програв перший тур президентських виборів, набравши 13% голосів, заявив, що готовий прийняти портфель прем"єра, якщо переможець виборів докладе до нього карт-бланш на непопулярні реформи.

Раніше Тігіпко заявив, що він не має наміру підтримувати ні Януковича, ні Тимошенко в другому турі президентських виборів.

Gazeta.ua, РБК

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко зраділа, що Тігіпко погодився стати її прем"єром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути