вівторок, 26 січня 2010 10:13

Тимошенко знову запропонувала Тігіпку своє крісло

Тимошенко знову запропонувала Тігіпку своє крісло

Кандидат на посаду Президента України Юлія Тимошенко офіційно пропонує кандидатові Сергію Тігіпку, що посів третє місце за результатами першого туру виборів, у разі своєї перемоги на виборах посаду прем"єр-міністра і чекає від нього рішення до проведення другого туру. Про це вона сказала сьогодні на брифінгу в аеропорту "Бориспіль".

"Я хочу офіційно запропонувати Сергію Тігіпка посаду прем"єр-міністра України після моєї перемоги на президентських виборах", - сказала вона.

За її словами, її і його передвиборні програми в більшості своїй схожі, особливо в економічній сфері. "Звертаюся до Сергія Тігіпка з проханням очолити уряд після президентських виборів. Я розраховую на те, що він дасть чітку відповідь, щоб люди могли визначитися в день голосування в другому турі", - додала кандидат.

Нагадаємо, 20 січня Юлія Тимошенко запропонувала Сергію Тігіпку посаду прем"єра.

Сергій Тігіпко не відкидає можливості того, що після виборів погодиться стати прем"єр-міністром.

25 січня ЦВК оприлюднила офіційні результати виборів Президента України: за Віктора Януковича проголосували 35,32% виборців (8. млн. 686 тис. 642), за Тимошенко 25,05% (6 млн. 159 тис. 810). На третьому місці Тігіпко, що набрав 13,05% голосів (3 млн. 211 тис. 198), передає Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко знову запропонувала Тігіпку своє крісло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути