вівторок, 10 січня 2012 17:50

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко зобов'язана віддати 1,5 млрд, бо є вирок суду - "регіонал"

Тимошенко зобов'язана віддати 1,5 млрд, бо є вирок суду - "регіонал"

Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко повинна компенсувати завдані НАК "Нафтогаз Україна" збитки, адже існує вирок суду, що вступив в силу.

Про це сказав народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко, коментуючи заяву доньки Тимошенко про те, що родина не збирається компенсувати збитки, оскільки рішення суду є не законним.

"Ціна заяви пані Тимошенко (дочки Юлії Тимошенко Євгенії Карр) - нуль. І наслідки для пані Тимошенко будуть тільки такі, які визначені вироком суду", - зазначив Колесніченко.

Він зазначив, що необхідність компенсації збитків "Нафтогазу" буде "висіти" на Тимошенко, поки виробництво з цього питання не закриють у зв'язку з неможливістю знайти кошти.

"Я думаю, що у зв'язку з цим чоловік Тимошенко і виїхав за кордон, для того, щоб зберегти награбовані кошти і звідти вести підривну діяльність проти української держави за допомогою так званих громадських організацій", - додав політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко завдала шкоди "Нафтогазу" на 1,5 млрд грн - Кірєєв

Також він нагадав, що Тимошенко вже оскаржила рішення суду в апеляційному суді, який залишив вирок в силі, тому на сьогодні це є офіційним документом від імені держави.

"Говорити, що він незаконний ... Ну, взагалі-то, можна сказати, що Земля пласка. Але від мого висловлювання нічого не зміниться. Вони можуть його оскаржити в касаційному порядку. І тільки з того моменту, коли касаційний суд визнає, що вирок незаконний, можна говорити, що він незаконний. На сьогодні це законний документ, а все інше - просто балаканина", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЄС чекає від Києва роз'яснень щодо Тимошенко

Нагадаємо, дочка Тимошенко Євгенія Карр в інтерв'ю одному з українських телеканалів заявила, що родина не збирається компенсувати НАК "Нафтогаз Україна" збитки, які за рішенням суду екс-прем'єр повинна покрити державної компанії.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко зобов'язана віддати 1,5 млрд, бо є вирок суду - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути