четвер, 05 січня 2012 11:12

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Стан здоров'я Тимошенко задовільний - медкомісія

Стан здоров'я Тимошенко задовільний - медкомісія

Ек-прем'єра Юлію Тимошенко, яка відбуває покарання у Качанівській колонії (Харків), оглянула комісія Міністерства охорони здоров'я, до якої увійшли 9 провідних фахівців різних галузей медицини.

Про це повідомила прес-служба МОЗ.

За результатами огляду стан здоров'я Тимошенко "визнано задовільним".

"Фахівці склали рекомендації щодо подальшого лікування Тимошенко: розширення рухового режиму, проведення лікувального масажу і комплексу лікувальної фізкультури, а також подальшого спостереження в динаміці лікарями медичної служби за місцем її перебування", - зазначив МОЗ.

Крім того, екс-прем'єру було запропоновано лабораторні обстеження (загальний клінічний аналіз крові) в умовах установ системи Міністерства охорони здоров'я, однак Тимошенко в черговий раз відмовилася від їх проведення.

ФОТОРЕПОРТАЖ: У камері Тимошенко є мікрохвильовка, пральна машина і душ

Фахівці Харківської обласної санітарно-епідеміологічної станції спільно з комісією МОЗ визнали санітарно-гігієнічні умови утримання Тимошенко в камері тимчасового СІЗО Качанівській колонії визнані задовільними.

"Також представниками Харківської облСЕС проведено вимірювання рівня освітлення (нічника) в камері у нічний час. Встановлено, що він не перевищує міжнародний стандарт для освітлення вночі навіть палат медичних закладів та не перешкоджає сну, відпочинку і не шкодить здоров'ю осіб, які там перебувають", - підкреслено в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Батьківщині" заборонили встановлювати намети біля Качанівської колонії

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва 11 жовтня 2011 засудив Тимошенко до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з Росією в 2009-му році.

Тимошенко перебувала в Київському слідчому ізоляторі з 5 серпня 2011 року. 30 грудня її етапували в Качанівську виправну колонію №54 в Харкові.

Зараз ви читаєте новину «Стан здоров'я Тимошенко задовільний - медкомісія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути