субота, 23 лютого 2008 20:18

Тимошенко зізналася Ющенку в любові й пропонує плече

Тимошенко зізналася Ющенку в любові й пропонує плече
Прем"єр Юлія Тимошенко запевняє, що президент Віктор Ющенко завжди може розраховувати на її підтримку у праці на благо України.

Про це йдеться у її привітанні з днем народження президента, повідомляє прес-служба Кабміну.

"Бажаю Вам успіхів в розбудові незалежної, заможної, європейської та української за духом України", - зазначила Тимошенко.

"В цій благородній справі Ви як президент, як лідер нації можете розраховувати на повсякденну підтримку Ваших соратників та стратегічних однодумців. Ми завжди готові підставити Вам плече і разом завзято працювати на благо України", - запевнила вона.

"Як одну з найбільших цінностей ми бережемо єдність нашої демократичної коаліції, якій історія дала унікальний шанс здійснити справжній український прорив. В єдності – наша сила!", - підкреслила прем"єр.

"З глибокою повагою та любов"ю, Ваша Юлія Тимошенко", - підписалася вона.

Водночас, як повідомляє прес-служба президента, до секретаріату президента надійшло більше 500 вітальних листівок та телеграм з нагоди дня народження Ющенка.

Зокрема, поздоровлення надіслали президент Росії Володимир Путін, Узбекистану Іслам Карімов, Туркменістану Гурбангули Бердимухаммедов, голова Ради Федерації Федеральних Зборів РФ Сергій Миронов та ін. Свої вітання надіслали керівники ряду іноземних амбасад в Україні, а також посли України в Російській Федерації, Кореї, Мексиці та інших країнах.

Ющенка привітали керівники центральних та місцевих органів влади, суддівського корпусу, наукових та навчальних установ, урядовці, парламентарії, закордонні державні діячі, українські та зарубіжні ЗМІ, представники політичних партій, громадських об"єднань та організацій, релігійних громад, установ і підприємств.

Як відомо, у суботу Ющенкові виповнюється 54 роки, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко зізналася Ющенку в любові й пропонує плече». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути