Ексклюзиви
субота, 19 грудня 2009 10:23

Тимошенко живе в орендованих будинках

Тимошенко живе в орендованих будинках

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко десять років орендувала в Києві будинок.

Про це вона заявила в п"ятницю ввечері в ефірі Шустер Live.

"Я, будучи прем"єр-міністром, депутатом, і знаходячись в Києві більше десять років, орендувала невеликий будинок, який має свого господаря, з яким я готова вас, як журналістів, познайомити. Зараз я не живу в тому будинку, хоча я там прожила більше десяти років, платячи щомісячно орендну плату", - наголосила прем"єрка.

"У нашої родини є один будинок, який я побудувала в місті Дніпропетровську в той час, коли працювала в бізнесі. В цьому будинку живе зараз моя мама, її сестра і родина моєї сестри. І можу вам сказати, що цей будинок по датам можна звірити, коли він побудований і коли в нього родина в"їхала", - заявила Тимошенко.

"Зараз, враховуючи, що є сьогодні необхідність приймати гостей, є необхідність в тому числі приймати послів, ми орендували з чоловіком трошки більший будинок. І можу вам сказати, що він знаходиться у межах нормальних будинків нормальної родини", - зазначила прем"єрка.

Відповідаючи на зустрічне питання журналіста щодо будинку у Кончі-Озерній, в якому живе прем"єрська донька Євгенія, Тимошенко відповіла, що це орендований будинок.

"Я готова показати господаря і готова показати, скільки орендна плата", - підкреслила вона.

"Це є досить поміркований будинок", - додала прем"єрка.

"І тому немає ніяких п"яти будинків. І коли до речі в "Українській правді" фотографували будинок, то фотографували не мій будинок, а сусідній, який абсолютно по розмірам не схожий на той, що займаю я", - зазначила Тимошенко.

"Їх немає. Запам"ятайте це", - підкреслила вона, додавши, що живе в "орендованому будинку, який немає до державної власності ніякого відношення".

"Коли президент називає мене таким крутим словом "бомж", то я, чесно кажучи, рада тому, що я не схожа на них, не бомжів. Тому що я жодну державну дачу ніколи не мала. Ніколи ні я, ні моя родина, ні на прем"єрській посаді, ні на посаді віце-прем"єр-міністра, ніколи в житті не вселялася в державні дачі. Хоча маю на це право по закону", - наголосила Тимошенко.

"Тому що я вважаю, що чиновники не мусять мати таких привілей", - підкреслила вона.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко живе в орендованих будинках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути