Ексклюзиви
середа, 11 листопада 2009 14:10

Ющенко нагадав Тимошенко про її вік і обізвав бомжем (ВІДЕО)

Ющенко нагадав Тимошенко про її вік і обізвав бомжем (ВІДЕО)

Президент Віктор Ющенко вважає, що прем"єр-міністр Юлія Тимошенко не має права відповідати за долю держави, оскільки сама, будучи прем"єр-міністром держави, поки нічого не досягла.

Про це він заявив в ході прямої телефонної лінії в одному з видань.

Облаштуй спочатку своє майбутнє

"Як можна в 50 років бомжом жити в країні? Не сприймайте це як атаку на Юлію Володимирівну. Як людина, яка в 50 років не має ні кола, ні двору, може говорити, що дасть відповідь нації, як облаштувати майбутнє? Так облаштуй спочатку своє майбутнє", - сказав Ющенко.

"Якщо говорити про кошти, то проведення Майдану і рекламної агітації, яка висить на кожному стовпі - і в лісі, і в місті, обійшлася дорожче, ніж витрати на боротьбу з грипом. Де беруться сотні мільйонів гривень на цю рекламу у прем"єра, у якого ні квартири, ні шматочка землі, ні машини? - Бомж", - заявив Президент.

Нагадаємо, дохід кандидата в президенти Юлії Тимошенко за минулий рік склав 386 тисяч 170 гривень. Про це свідчить її декларація, подана в ЦВК.

Згідно з документои, всі доходи Тимошенко склала заробітна плата. У прем"єрки немає ні нерухомсті, ні власного автомобіля.

  proUA
Зараз ви читаєте новину «Ющенко нагадав Тимошенко про її вік і обізвав бомжем (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

59

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути