середа, 01 жовтня 2008 12:30

Тимошенко здалась перед Ющенком

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко, відкриваючи засідання Кабміну у середу, повідомила, що на порядку денному одним із пунктів є обговорення і можливе затвердження директив на переговорний процес щодо підписання необхідних угод про постачання природного газу в Україну.

"Після розгляду цього питання РНБО і після того, як Президент доручив терміново почати переговорний процес, ми виконуємо це доручення, і сьогодні разом з керівником НАК "Нафтогаз" і міністром економіки я представлю концепцію, з якою ми виходимо на переговори з РФ", - сказала вона.

Також прем"єр додала, що у разі, якщо директиви будуть затверджені, то завтра вона відправиться до Москви на переговорний процес про забезпечення України природним газом на 2009 рік.

У Секретаріаті Президента України сподіваються, що прем"єр-міністр Юлія Тимошенко поїде до Російської Федерації на переговори про поставки природного газу з директивами, затвердженими Главою держави. Про це заявив уповноважений Президента України з міжнародних питань енергетичної безпеки Богдан Соколовський.

"Я не хочу навіть допускати, що прем"єр поїде на переговори куди-небудь за кордон, тим більше - до Російської Федерації, без директив", - сказав Соколовський.

Він нагадав, що правова база України зобов"язує прем"єра підготувати до переговорів директиви і затвердити їх у Президента. "Всі інші варіанти некоректні", - сказав Соколовський, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко здалась перед Ющенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути