понеділок, 24 вересня 2007 14:58

Тимошенко законодавчо заборонить Януковичу перебувати у владі

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко пропонує внести зміни до законодавства з метою заборони займати вищі державні посаді особам з кримінальним минулим.

Про це йдеться у заяві БЮТ щодо необхідності внесення змін до закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обмеження прав осіб, які мають судимість".

Так, Тимошенко пропонує законодавчо заборонити особам, які були засуджені за вчинення кримінальних злочинів очолювати високі державні посади.

"В тому числі, посади президента України, прем"єр-міністра України, народного депутата України, члена Кабінету міністрів, судді, прокурора", - йдеться у заяві.

Роз"яснюючи доцільність внесення змін до чинного законодавства, Тимошенко зазначила, що Україною майже весь період державної незалежності "керують кримінальні клани, які перенесли закони, принципи та етику кримінально-тюремного світу на всю сферу державного управління", пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко законодавчо заборонить Януковичу перебувати у владі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути