пʼятниця, 21 вересня 2012 13:58

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко закликала протистояти диктаторському режиму Януковича

Тимошенко закликала протистояти диктаторському режиму Януковича
Юлія Тимошенко закликала протистояти диктатору. Фото: obozrevatel.com

Екс-прем'єр України Юлія Тимошенко оприлюднила звернення до демократичних країн, міжнародних організацій і українців в світі.

У зверненні, оприлюдненому на прес-конференції у Вашингтоні (США) донькою колишнього прем'єра Євгенією Тимошенко, вона закликала не заохочувати "диктатора" президента Віктора Януковича, і заявила, що майбутні парламентські вибори в Україні вже сфальсифіковані.

У тексті більш ніж на 8 сторінок Тимошенко описує становище в Україні з її точки зору, згідно з якою всім свавільно править і все розкрадає президент Янукович і його родина. Вона вважає, що Янукович не здійснює реформи, а займається крадіжкою, корупцією та рекетом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко винна Росії 405 мільйонів доларів

Крім того, вона закликала демократичний світ "негайно, ще до виборів в Україні, знайти спосіб розірвати петлю диктатури, перш ніж фальсифіковані вибори нададуть їй беззастережну владу", оскільки, за її словами, після виборів буде вже пізно.

Для цього, написала Тимошенко, демократичний світ повинен негайно створити механізм міжнародних антикорупційних розслідувань проти владних диктаторів і їх оточення. Всі їх незаконно отримані активи необхідно заарештовувати і конфісковувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рішення сенату США щодо Тимошенко – серйозне попередження для України - Карасьов

Також, на її думку, необхідно судами переслідувати диктаторів і їх оточення у всіх країнах. І, нарешті, їх треба оголошувати персонами нон-грата в будь-якій демократичній країні.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко закликала протистояти диктаторському режиму Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

97

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути