четвер, 20 вересня 2012 18:57

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко зустрінеться з радником президента - Яценюка з Турчиновим не пустили

Тимошенко зустрінеться з радником президента - Яценюка з Турчиновим не пустили
Фото: fakty.ictv.ua

Перший посткомуністичний прем'єр-міністр Польщі, радник чинного польського президента Тадеуш Мазовецький зустрінеться з Юлією Тимошенко.

Про це повідомляє сайт Тимошенко з посиланням на офіційний сайт президента Польщі Броніслава Коморовського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Павловський: Резолюція Америки щодо звільнення екс-прем'єра для Януковича не така страшна, як сама Тимошенко

"З надією сприймаю дозвіл влади України, щоб мій радник і мій політичний наставник, перший некомуністичний прем'єр-міністр Польщі відвідав Юлію Тимошенко у Харкові", - сказав Коморовський.

За словами керівника польської держави, ця зустріч потрібна у тому числі і для того, щоб зрозуміти готовність влади України для подолання тих труднощів, які можуть стати на заваді європейської інтеграції України.

"Я неодноразово говорив президенту Януковичу про те, що мене турбує, що питання Юлії Тимошенко, без сумніву, є перешкодою на шляху приближення України до європейських інститутів", - наголосив Коморовський.

Водночас Державна пенітенціарна служба не надала дозвіл на зустріч Олександра Турчинова та Арсенія Яценюка з екс-прем'єром Юлією Тимошенко.

Така зустріч мала відбутися на прохання Юлії Тимошенко у п'ятницю, 20 вересня.

"Таким чином Державна пенітенціарна служба України вкотре порушила статтю 110 Кримінально-виконавчого кодексу України", - наголосили в БЮТ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Омельченко піариться заявою про причетність Тимошенко до російських спецслужб — політолог

Раніше пенітенціарна служба не дозволила зустріч Тимошенко з екс-президентом Європарламенту Єжи Бузеком та міністром закордонних справ Карлом Більдтом, посилаючись на рекомендацію німецьких лікарів.

Також пенітенціарна служба не дозволила кореспонденту Української правди взяти інтерв'ю у Тимошенко, посилаючись на те, що екс-прем'єр, перебуваючи у лікарні, знаходиться під вартою.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко зустрінеться з радником президента - Яценюка з Турчиновим не пустили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути