вівторок, 18 березня 2008 13:39

Тимошенко взяла Тігіпка в радники і віддала посаду, яку пропонували їй

Раду інвесторів при Кабінеті Міністрів як співголови очолили прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко і голова правління компанії "ТАС груп", екс-голова Національного банку України Сергій Тігіпко.

Таке рішення ухвалене сьогодні на засіданні Ради інвесторів.

Спочатку передбачалося, що Раду інвесторів має очолити голова, і в проектах рішення Ради пропонувалася кандидатура глави уряду Тимошенко. Разом з тим прем`єр заявила: "Я проти такого підходу, тому що вам потрібна самоорганізація".

Тимошенко підтримала ініціативу одного з представників Ради інвесторів про обрання двох співголів – по одному від уряду і від інвесторів.

Тимошенко також висунула кандидатуру Тігіпка на посаду співголови Ради інвесторів, а також повідомила про те, що він призначений її радником.

Тимошенко також повідомила, що за підсумками засідання Ради інвесторів будуть сформовані п`ять робочих груп: з розвитку фондового ринку; з валютного регулювання; з макроекономіки; з підготовки двох законопроектів – про приватне і державне партнерство, а також про концесію; з розвитку аграрних ринків.

Прем`єр-міністр також запропонувала проводити регулярні зустрічі один раз на місяць. При цьому вона попередила інвесторів, що сьогодні вона востаннє перед ними звітувала. За її словами, тепер вона розраховує, що локомотивом у створенні сприятливих умов господарювання стане безпосередньо бізнес.

Тігіпко був народним депутатом ІІІ-ІV скликань. Обіймав посади віце-прем`єр-міністра з питань економічних реформ, віце-прем`єра з питань економіки, міністра економіки, голови Нацбанку України. У 2004 році очолював виборчий штаб кандидата у Президенти України Віктора Януковича, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко взяла Тігіпка в радники і віддала посаду, яку пропонували їй». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути