вівторок, 14 грудня 2010 11:13

Тимошенко вже внесла до списків на вибори в Раду всю "стару гвардію" - ЗМІ

Тимошенко вже внесла до списків на вибори в Раду всю "стару гвардію" - ЗМІ

Юлія Тимошенко розраховує провести до парламенту на наступних виборах Верховної Ради близько 50 депутатів за партійним списком.

Про це газеті "Сегодня" повідомило джерело в БЮТ, з посиланням на передвиборний список, нібито складений в найближчому оточенні Тимошенко.

Як йдеться у публікації, "в списку 40 осіб - ще 10 місць відведуть для спонсорів кампанії".

"Якщо список відповідає дійсності, підтвердилися найгірші очікування БЮТівців: у топ-40 увійшли лише 23 нинішніх нардепа, інші місця віддані колишнім членам Кабміну і союзникам з НУНС", - зазначає видання.

"Тобто майже сотні членів фракції БЮТ запропонують йти по мажоритарних округах, для чого у більшості з них просто немає грошей (мажоритарний мандат оцінюють у $2 мільйони)", - пише газета.

У публікації наголошується, що "в такій ситуації різко зростає ймовірність того, що 300 голосів для перенесення виборів з березня 2011 року (як це записано в старій Конституції) на 2012 рік таки знайдуться - за це може проголосувати більша частина фракції БЮТ, яка ризикує пролетіти повз нової Ради".

Зокрема, за інформацією газети, в список увійшли Юлія Тимошенко, Олександр Турчинов, Григорій Немиря, Богдан Данилишин, Людмила Денисова, Петро Крупко, Юрій Луценко, Михайло Лівінський (екс-керівник апарату прем'єра), Олександр Задорожний (екс-радник прем'єра).

Крім того, це екс-губернатор Арсен Аваков, депутати від БЮТ Олександр Абдуллін, Володимир Бондаренко, Олександр Бондар, Михайло Волинець, Ігор Гринів, Костянтин Жеваго, Іван Кириленко, Андрій Кожем'якін, Наталія Королевська, Руслан Лук'янчук.

Також у списку нібито є Сергій Пашинський, Сергій Соболєв, Євген Суслов, Валентин Сушкевич, Віктор Таран, Сергій Терьохін, Віталій Чепинога, Віталій Чудновський, Євген Шаго, Андрій Шевченко, Андрій Шкіль, Віктор Швець, Володимир Яворівський.

Видання зазначає, що по в списку Тимошенко нібито є депутати від НУНС Юрій Гримчак, Олесь Доній, Роман Зварич, Юрій Кармазін, Микола Катеринчук, Геннадій Москаль, Борис Тарасюк.

Однак офіційно в БЮТ інформацію про те, що список вже складений, заперечують.

"Це неправда. Поки ніхто списків на вибори не складав", - заявив БЮТівець Андрій Сінченко.

У той же час він зазначив: "Нинішня влада може у будь-який момент викинути ідею виборів 2011 року - аж до перших чисел лютого. У Партії Регіонів теж є різні течії".

Як відомо, газета "Сегодня" входить до медіахолдингу СКМ Ріната Ахметова.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко вже внесла до списків на вибори в Раду всю "стару гвардію" - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути