Ексклюзиви
пʼятниця, 10 грудня 2010 12:54

Тимошенко каже, що політика в Україні перетворилася на проституцію

Тимошенко каже, що політика в Україні перетворилася на проституцію

Екс-прем'єр-міністр України, лідер партії Батьківщина Юлія Тимошенко в інтерв'ю журналу Корреспондент заявила, що політика в Україні перетворилася на проституцію.

Журналісти видання попросили Тимошенко прокоментувати вихід з БЮТ низки впливових політиків і бізнесменів.

"Є люди, у яких життєва мета - розвивати і примножувати свій бізнес. Є люди, у яких мета бути в політиці і на цьому заробляти гроші, навіть не будучи бізнесменами. Є ті, хто просто втомився. Ми з ними сьогодні прощаємося. Я нікого не засуджую. Кожен обирає свій шлях. З нами залишаються тільки сильні і переконані", - заявила Тимошенко.

Вона також висловила думку, що в Україні політика перетворилася на проституцію. "Я не відкрию таємниці, якщо скажу, що чесних і сильних політиків в будь-якій країні одиниці. Стверджувати, що політики масово готові жертвувати собою, відмовлятися від своїх власних інтересів на користь країни, було б обманом. В Україні, як ні в якій іншій країні, політика перетворилася на проституцію", - зазначила лідер Батьківщини.

"Якщо б не настав сьогоднішній час, ми ніколи б до кінця не розібралися, хто є хто в нашій команді. На жаль, совість неможливо обчислити математичним методом, потрібні випробування. Я рада, що цей процес сьогодні триває. Я нікого не тримаю, іноді навіть підштовхую делікатно. Іноді буває так, що видима слабкість насправді є множенням сили", - заявила вона.

Лідер БЮТ також зазначила, що її політична сила стає сильнішою. "Команда стає чисельно меншою, але якісно сильнішою. Але буває і навпаки - видима сила виявляється слабкістю. Так зазвичай трапляється з диктатурами", - зазначила Тимошенко.

Відповідаючи на питання про те, якщо в майбутньому члени команди, котрі пішли, почнуть до неї повертатися, чи прийме Тимошенко їх назад, екс-прем'єр заявила: "Можна, звичайно, почитати притчу про повернення блудного сина. Там все написано. Але це не той випадок. Тому для тих, хто один раз виявився слабкий, нечесний або меркантильний, повернення в команду не буде.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко каже, що політика в Україні перетворилася на проституцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути