понеділок, 13 грудня 2010 11:43

Суд виправдав екс-міністра з кабінету Тимошенко

Суд виправдав екс-міністра з кабінету Тимошенко

13 грудня, у Шевченківському районному суді м. Києва було оголошено рішення по справі СБУ проти екс-міністра регіонального розвитку і будівництва, заступника голови НРУ Василя Куйбіди.

Про це повідомили у прес-центрі Народного Руху України.

"Провадження по справі про притягнення Куйбіди Василя Степановича до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення, передбаченого п. "г" ч. 3 ст. 5 Закону України "Про боротьбу з корупцією", закрити за відсутністю в його діях складу правопорушення", - йдеться у постанові суду.

Як повідомлялося, Служба безпеки України звинувачувала Куйбіду у порушенні законодавства щодо призначення на початку 2010 року без конкурсу начальника Державного архітектурно-будівельного контролю у Рівненській області.

Після дачі пояснень співробітникам СБУ 17 липня Куйбіда заявив, що діяв у правовому полі, тому до нього не може бути ніяких претензій.

"Закон говорить, що в цілому повинні проводитися конкурси для певної категорії державних службовців, якщо інше не передбачено законом або іншими нормативними актами. Це ж питання врегульовано постановою Кабінету міністрів і не передбачає проведення конкурсу", - зазначив він.

Нагадаємо, що під слідством перебувають чиновники, наближені до Юлії Тимошенко: Ігор Діденко, Анатолій Макаренко, а також екс-міністр економіки Ігор Данилишин, який ховається в Чехії.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Суд виправдав екс-міністра з кабінету Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути