понеділок, 24 вересня 2018 08:34

Тимошенко вийшла в люди в образі президента
3

Зазвичай Тимошенко віддає перевагу вбранню світлих і ніжних кольорів
Фото: Фото з відкритих джерел
Зазвичай Тимошенко віддає перевагу вбранню світлих і ніжних кольорів
В останньому сезоні Андервуд стає президентом США

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко вийшла на публіку в такому ж костюмі, у якому з'явилася героїня серіалу про американську політику "Картковий будиночок" Клер Андервуд у трейлері фінального сезону.

У такому вбранні Тимошенко виступала на презентації свого "Нового економічного курсу України".

Першим цю схожість помітив чоловік нардепа Альони Шкрум Дмитро Наталуха. Порівняльні фото жінок він підписав гаслом нового сезону #моячерга. За сюжетом серіалу, Андервуд стає президентом США.

Колишній депутат Київради Олексій Давиденко нагадав, що героїня серіалу - "приклад злої, продуманої суки, яка зламає життя будь-кого, хто навіть ненавмисно виявиться на її шляху".

"Якщо Юлія Володимирівна хотіла зашити в цей костюм якийсь прихований меседж, то знайте - виходячи з усіх минулих сезонів "Карткового будиночка", він такий: "Я йду по трупах. Я холоднокровна і розважлива. Я саме уособлення злочинної, кулуарної і брудної політики. У мене немає ніяких правил, понять і принципів. Моя мета виправдовує будь-які засоби. Для мене немає нічого святого", - зазначив Давиденко.

Він додав, що Клер "пре як танк, їй плювати на правила, закони і почуття людей. Треба прибрати людину зі шляху - вона і оком не моргне" і наголосив, що "точно не хотів би такого, як Клер, президента для України".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко прийшла в Раду на височенних підборах

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко буде балотуватися в президенти України. Вибори відбудуться у березні 2019-го.

Раніше вона приміряля на себе образ героїні серіалу "Гра престолів" Дейенеріс Таргаріен - вийшла на публіку із ідентичною з Матір'ю драконів зачіскою. У такому ж образі її зобразили в жартівливому календарі.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко вийшла в люди в образі президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути