понеділок, 14 травня 2018 14:55

Тимошенко прийшла в Раду на височенних підборах

Тимошенко прийшла в Раду на височенних підборах
Лідер партії "Батьківщина" прийшла в Раду на високих підборах і в світлому костюмі. Фото: Без Табу

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко на засідання Погоджувальної ради парламенту 14 травня прийшла на високих підборах бежевого кольору. Про це в Facebook повідомив фотограф Ян Доброносов.

Лідерка "Батьківщини" вдягла костюм бежевого кольору. Доповнила свій образ сережками такого ж кольору. Волосся зібрала у хвіст зліва.

На погоджувальній раді пропонують розглянути законопроект, який покликаний скасувати борги підприємств вітчизняного оборонно-промислового комплексу перед російськими підприємствами, законопроектів про ДБР та про інтелектуальну власність. Голова Верховної Ради дав доручення комітету з питань правової політики цієї середи підготовити і оглянути усі правки по Антикорупційному суду. Наступного тижня планують перейти до розгляду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Електорат Тимошенко виявився найщедрішим в Україні

Раніше Національне агентство з питань запобігання корупції оприлюднило список партій з найбільшими внесками від фізичних та юридичних осіб у 2017 році. "Батьківщина" опинилась на першому місці з 9 млн 270 тис. 256 грн.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко прийшла в Раду на височенних підборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути