четвер, 13 жовтня 2011 12:07

Тимошенко у СІЗО читає "маляви" і скоро вийде на волю - донька

Тимошенко у СІЗО читає "маляви" і скоро вийде на волю - донька

За останні кілька місяців люди, які відвідали в СІЗО колишнього прем'єр-міністра Юлію Тимошенко, передали їй записки з обіцянками "не підвести".

Про це розповіла її донька Євгенія Карр в інтерв'ю New Yourk Times.

За її словами, авторами записок, які американське видання назвало "малявами", є два президенти, два прем'єр-міністри і три міністри закордонних справ, зокрема Григорій Немиря - колишній віце-прем'єр і радник Тимошенко.

Євгенія Карр розповіла, що її матір "прочитає їх, а потім передасть їх у такий спосіб, щоб співробітники СІЗО не помітили".

"Вони пишуть щось на кшталт "Не падайте духом, ми з вами і не підведемо вас". Це краще, ніж заяви в газетах або в новинах, тому що це особиста обіцянка їй, що вона не залишиться насамоті", - зазначила Євгенія Карр.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Тимошенко прощалася з сім'єю ніжними обіймами і поцілунками

Як вважає донька Тимошенко, резонанс у світі, що був викликаний вироком лідерці опозиції, свідчить про те, що вирок невдовзі може бути змінено.

"Усі сигнали вказують, що до 20-го числа щось має статися. Результат судового розгляду став великою помилкою. Це просто історія помсти однієї людини", - сказала вона.

Євгенія Карр також висловила упевненість, що її мати стане президентом України. За її словами, судовий процес піднесе політичну кар'єру Тимошенко, бо "дозволяє виборцям побачити її реальну, навіть попри весь бруд і порожні звинувачення".

Євгенія Карр також розповіла, що Тимошенко, перебуваючи у СІЗО, намагається читати Біблію, хоча "важко зосередитися свою увагу на чому-небудь іншому, окрім політики".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко у СІЗО читає "маляви" і скоро вийде на волю - донька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути