Ексклюзиви
четвер, 21 лютого 2008 13:34

Тимошенко у Москві (Фоторепортаж)
6

Сьогодні завершується візит українського прем`єра Юлії Тимошенко до Москви. Учора відбулися заплановані зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним і прем`єром Віктором Зубковим.

Зустріч прем`єр-міністрів України і Росії Юлії Тимошенко і Віктора Зубкова віч-на-віч тривала 1 годину 15 хвилин замість запланованих 30 хвилин.

За словами Тимошенко, під час переговорів сторони домовились до квітня 2008 року підготувати пропозиції про ключові пріоритети щодо роботи кожної з підкомісій комітету з економічного співробітництва Міждержавної комісії Ющенко-Путін.

З будівлі уряду Тимошенко поїхала в Ново-Огарьово. Президент Володимир Путін прийняв українського прем`єра у Камінному залі резиденції. Зустріч прем"єр-міністра України з Президентом Росії тривала три години.

"Я прекрасно розумію бажання українського уряду привести все у відповідність з принципами соціальної та економічної справедливості, але для нас найголовніше, щоб російські інвестори були в становищі, не гіршому, ніж інші, у тому числі і українські інвестори", - сказав Путін.

При цьому Президент Росії нагадав про свою зустріч з Президентом України Віктором Ющенком 12 лютого. "Ми обговорили ряд проблем, які, на перший погляд, здавалися серйозними, але з`ясувалося, що проблеми всі можуть бути вирішені і глибоких суперечностей щодо жодної з них немає", - наголосив він.

За матеріалами: УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко у Москві (Фоторепортаж)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути