понеділок, 26 січня 2009 08:36

Тимошенко збрехала про операцію Дубині

Тимошенко збрехала про операцію Дубині

Главі правління НАК "Нафтогаз України" Олегу Дубині не проводили оперативного втручання на серці, а надали необхідну допомогу і вчасно вивели з передінфарктного стану.

Про це повідомляє газета "Сегодня" в понеділок, посилаючись на інформацію начальника управління по зв"язках з громадськістю НАК "Нафтогаз України" Валентина Землянського.

"Йому (Дубині) ввели через пахову артерію спеціальний зонд, який дійшов до судин серця і розтиснув спазмовану артерію, яка не давала крові нормально циркулювати", - пояснив Землянський.

Він відзначив, що завдяки своєчасному наданню медичної допомоги глава "Нафтогаз" "почувається добре, йде на поправку, найближчим часом йому дозволять прогулянки". В той же час він нагадав, що зазвичай після інфаркту пацієнт повинен дотримувати постільного режиму протягом 21 дня.

"Як скоро він (Дубина) вийде на роботу, поки невідомо", - сказав Землянський.

Як повідомлялося, прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко сказала в п"ятницю в ефірі програми "Шустер Live" на телеканалі "Україна" про те, що Дубині провели складну операцію на серці і він знаходиться в реанімації.

Народний депутат Нестор Шуфрич (Партія регіонів) відзначив, що Дубині хірурги зробили шунтування, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко збрехала про операцію Дубині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути