середа, 09 січня 2013 10:35

"Тимошенко розраховує, що влада ще раз продемонструє свою неадекватність" - експерт

"Тимошенко розраховує, що влада ще раз продемонструє свою неадекватність" - експерт
Олександр Палій вважає, що лист Тимошенко - це правильний крок. Фото: www.schoollife.org.ua

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко намагається всіляко збурити ситуацію навколо своєї справи.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Олександр Палій.

Говорячи про те, яка мета відкритого листа Тимошенко до президента Віктора Януковича та чергового її протесту, експерт підкреслив, що таким чином екс-прем'єр намагається вкотре звернути на себе увагу та збурити громадськість як в середині країни, так і поза її межами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко відсидить тільки свій термін, а Тимошенко засудили довічно — Доній

"Я думаю, що вона поводиться правильно, - підкреслив Палій. - Вона намагається всіляко привернути до себе увагу, тому що і так ця ситуація з Тимошенко роздулася до досить серйозної величини і серйозно шкодить нинішній владі".

Він додав: "Тимошенко намагається зараз гальмувати це питання. Адже все ж таки сидіти 7 років у колонії для її темпераменту, для політичних амбіцій і взагалі для людини — така перспектива її зовсім не радує".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тюремники не розповіли всю правду про косметику Тимошенко - Власенко

Політолог зауважив, що подібні звернення Тимошенко спрямовані як на внутрішню, так і на зовнішню аудиторію.

Відповідаючи на уточнювальне запитання, чи буде якась реакція як всередині Україні, так і поза нею на цей лист, експерт підкреслив:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Косметику Тимошенко перевірили на отруту

"Все буде залежати від подальшого розвитку справи. Адже влада вже продемонструвала щодо Тимошенко в цьому процесі рідкісну некомпетентність. Так, наприклад, у тому році, коли Тимошенко перевозили, то взяли і поставили їй синці, або ж коли підглядали за нею через відеокамеру. Тобто, влада продемонструвала дивовижну міру неадекватності. І те, як це буде сприйнято в Європі — вони і передбачити не могли. Тому очевидно, що зараз Тимошенко просто розраховує, що влада ще раз продемонструє свою неадекватність і таким чином можна буде збурити ситуацію".

Нагадаємо, що вчора, 8 січня, Тимошенко написала відкритого листа до президента Віктора Януковича, в якому вона оголосила акцію громадянської непокори. Тимошенко відмовляється їхати до суду, спілкуватися зі слідчими і повертатися в палату на знак громадянської непокори.

Зараз ви читаєте новину «"Тимошенко розраховує, що влада ще раз продемонструє свою неадекватність" - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути