неділя, 06 січня 2013 16:16

Прихильники Тимошенко влаштували Різдвяний вертеп під лікарнею

Прихильники Тимошенко влаштували Різдвяний вертеп під лікарнею
Фото: byut.kharkov.ua

Прихильники екс-прем'єра Юлії Тимошенко з Харківської, Дніпропетровської, Луганської та інших областей України влаштували Різдвяний вертеп під будівлею Центральної клінічної лікарні № 5 "Укрзалізниці" (Харків), де екс-прем'єр проходить курс лікування.

Як передає кореспондент Інтерфакс-Україна, учасники фольклорних колективів розігрують сценки, пов'язані з народженням Христа, співають колядки та українські народні пісні, розповідають, як готувати кутю, роздають різдвяне частування.

"Тут кутя, приготована за всіма правилами, тут компотики, пиріжки, іконка - ми всім-всім-всім привезли це частування", - сказала журналістам тітка екс-прем'єра Антоніна Уляхіна.

За її словами, ідея відсвяткувати Різдво під ЦКБ № 5 народилася у прихильників екс-прем'єра 31 грудня, коли вони прийшли під лікарню, щоб привітати Ю.Тимошенко з Новим роком. "Ми вітаємо Юлію Володимирівну і бажаємо, щоб їй Бог допомагав, щоб у неї були сили, щоб вона знала, що у неї є вірні віддані прихильники", - сказала А.Уляхіна.

Зараз ви читаєте новину «Прихильники Тимошенко влаштували Різдвяний вертеп під лікарнею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

98

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути