пʼятниця, 04 січня 2013 13:15

Янукович не відпустить Тимошенко, щоб тримати у страху власне найближче оточення — Корчинський

Янукович не відпустить Тимошенко, щоб тримати у страху власне найближче оточення — Корчинський
Фото: ia-prometei.org.ua

Для Тимошенко та Луценка зараз усе виглядає так, що вони будуть продовжувати відбувати ув'язення.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив лідер партії "Братство" Дмитро Корчинський.

"Це ж ми думаємо, що Янукович усі свої кроки робить для нас. Насправді, він дуже змушений тримати позу перед найближчим оточенням: Партією регіонів, олігархами, які злоумишляють", - зауважив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У 2013 влада буде здаватися у Митний союз. На цьому тлі в Україні і можуть розгорнутися повстання — Корчинський

"На Тимошенко і Луценку він демонструє власну твердість і непримиренність, - додав він. - Для Януковича Тимошенко все одно, що Троцький для Сталіна. Троцького треба було добивати у будь-який спосіб, бо інакше б троцькісти перемогли. Так само й Тимошенко треба не випускати у будь-який спосіб, бо інакше перестане боятися саме оточення. А це найгірше, що може бути".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович виступив з найкоротшим привітанням

На думку Корчинського, основне завдання Януковича не посіяти страх у суспільстві, а тримати достатній рівень страху у власному найближчому оточенні.

"Для будь-якої диктатури, квазідиктатури, чи твердої влади, яку хоче мати Янукович, є тільки два реальних ворога: це світове співтовариство і найближче оточення. Усі близькосхідні революції, це революції здійснені найближчим оточенням. В Єгипті революцію здійснив генеральний штаб. В Лівії — еліта. Тому загроза насправді йде від найближчих. Ті, на кого ти спираєшся, і дадуть тобі можливість впасти. Тому залякувати треба в першу чергу їх", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Янукович не відпустить Тимошенко, щоб тримати у страху власне найближче оточення — Корчинський ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути