середа, 11 лютого 2009 12:35

Тимошенко розповіла німцям про свої сварки з Ющенком

Тимошенко розповіла німцям про свої сварки з Ющенком
Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко пояснює своє протистояння із Президентом Віктором Ющенком наявністю політичною конкуренцією між ними.

Про це вона сказала в інтерв"ю німецькій газеті Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Ми політичні конкуренти...

"Хочу підкреслити, що це в жодному разі не ідеологічні суперечності. Ми політичні конкуренти... У першу чергу, мова йде про президентські вибори, які відбудуться незабаром, і передвиборна боротьба практично вже почалася", - сказала Тимошенко, відповідаючи на запитання, у чому причина її спорів із Президентом у питаннях внутрішньої й зовнішньої політики.

Тимошенко висловилася проти того, щоб заробляти політичні дивіденди на майбутні вибори в умовах економічної кризи в країні.

Нагадаємо, що 10 лютого на засіданні Ради національної безпеки й оборони виник конфлікт між Президентом Віктором Ющенком та прем"єр-міністром Юлією Тимошенко. Виголосивши довгу вступну промову з критикою газових домовленостей із Росією глава держави заявив, що далі засідання РНБО відбуватиметься в закритому режимі.

Ющенко попросив журналістів залишити залу, однак його перебила Тимошенко, яка попросила журналістів бути присутніми на її виступі.

"Жодне слово пана Ющенка не відповідає дійсності", – встигла сказати Тимошенко перед тим, як із зали засідань РНБО припиналася трансляція до прес-центру Секретаріату Президента.

Після чого Тимошенко вибігла з засідання РНБО і влаштувала брифінг перед Секретаріатом Преиздента.

Це обурило учасників РНБО, які заявили про те, що змушені розсекретити протягом декількох днів своє рішення через некоректну поведінку прем"єрки, яка почала коментувати вердикт РНБО до його ухвалення.

За матеріалами: Українські новини, Форпост.
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко розповіла німцям про свої сварки з Ющенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути