Ексклюзиви
неділя, 17 жовтня 2010 15:04

Тимошенко розкрила своє таємне бажання

Тимошенко розкрила своє таємне бажання

Депутатів у Верховну Раду від партії "Батьківщина" буде делегувати не політрада і не з'їзд.

Про це на 10 з'їзді заявила лідер партії Юлія Тимошенко, передає кореспондент Gazeta.ua

"Висувати будуть тих людей, за яких не буде соромно, за яких може розписатися кожен член партії і за яких не ви з мене будете питати, чому там з'явилося те чи інше прізвище, а я буду з вас питати, кого ви делегували до Ради",-сказала Тимошенко делегатам.

Вона повідомила, що за час перебування Тимошенко в опозиції, до її лав вступило 37 тисяч людей. 6 із них, які подали заявки останніми лідер "Батьківщини" під час з'їзду вручила партквитки..

"Ці додатково 37 тисяч людей прийшли і сказали, дайте нам квиток на війну з авторитаризмом. Чи може таку додаткову потужність переважити кілька дрібних "общипаних "тушок", - зауважила екс-прем'єр.

"Є у мене таке таємне бажання, щоб приймати в партію людей, коли ми знаходимося в опозиції, щоб ми приймали в партію тих людей, які йдуть не тоді, коли потрібні посади і все те, що видається приємним", - резюмувала лідер опозиції.

У свою чергу, заступник голови партії "Батьківщина" запропонував не розпускати з'їзд

"Враховуючи, що від влади можна очікувати все, що завгодно, я пропоную завершити перший етап з'їзду і зібратися, коли буде необхідно", - наголосив він.

Юлія Тимошенко та учасники з'їзду підтримали таку пропозицію. Після чого Олександр Пономарьов заспівав гімн і делегати розійшлися.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко розкрила своє таємне бажання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути