Ексклюзиви
пʼятниця, 20 серпня 2010 16:24

У БЮТ таки готують нові "тушки" для коаліції?

У БЮТ таки готують нові "тушки" для коаліції?

Депутат від БЮТ Володимир Бондаренко не виключає, що частина його колег по фракції може поповнити лави коаліції.

Про це він сказав Gazeta.ua, коментуючи заяву першого заступника голови фракції ПР Михайла Чечетова про те, що незабаром у БЮТ залишиться 20-30 депутатів.

За словами парламентаря, коаліцію можуть поповнити депутати від партії "Батьківщина".

"Таке може бути. Частина депутатів від "Батьківщини" вже давно зробила ці кроки і що найстрашніше - це представники партійної еліти. Це керівники обласних організацій, на зразок Сідельника, Буджерака з Хмельниччини", - підкреслив Бондаренко.

Він також запевнив, що БЮТ буде працювати над системою відбору людей.

"Поки що всі розуміють, що ця влада, яка пішла неконституційним шляхом формуючи більшість, діє методами шантажу, погроз. Люди не хочуть втрачати свій бізнес. Партія регіонів складає список неблагонадійних людей. І по тих та по їхніх родичах будуть кататися катками", - наголосив парламентар.

За його словами, жертвами такого катка стали Сідельник та Юрій Крук.

"Але є такі просто патологічні зрадники... Життя буде вчити нас. Нам, молодій демократії, потрібно це пережити...Якби на Заході хтось кудись перейшов - це був би скандал, а у нас це нормально. Тільки ходять та слюнявлять пальці, перераховуючи мільйон чи півтора", -  зауважив Бондаренко.

Депутат також переконаний, що влада намагається країні нав"язати російський варіант - "хто не з нами, той проти нас".

"Влада сформувала сьогодні повну кругову поруку, починаючи від Конституційного суду до податкової, міліції, СБУ. Це все однопартійна коаліційна група. Тому важко судити людей, яких додавили до ручки. Тобто, нам намагаються нав"язати російський варіант - "хто не з нами, той проти нас", - резюмував парламентар.

Нагадаємо, що перший заступник голови фракції ПР Михайло Чечетов заявив, що найближчим часом у фракції БЮТ залишиться до 30 депутатів.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ таки готують нові "тушки" для коаліції?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути