Ексклюзиви
середа, 18 серпня 2010 15:31

БЮТ готує для коаліції "гарячий газовий вівторок" у Раді?

БЮТ готує для коаліції "гарячий газовий вівторок" у Раді?

Блок Юлії Тимошенко не виключає блокування трибуни на засіданні 7 вересня

Про це у коментарі кореспонденту Gazeta.ua сказав нардеп -"бютівець" Дмитро Ветвицький, коментуючи ситуацію із мітингом опозиції під Радою 7 вересня.

Водночас він зазначив, що БЮТ вже пройшов етап бійок.

"Ми не збираємось влаштовувати під парламентом якісь заворушення та бійки. Ми цей етап вже пройшли. Все має відбуватися мирно", - зазначив він. "Якщо наші вимоги влада виконає,ми обійдемось без блокування трибуни".

За словами нардепа, його політсила вимагає, аби першим питанням 7 вересня був мораторій на підвищення цін на газ.

"Ми розробили відповідний законопроект і зареєструвала його в парламенті ще 15 липня цього року. На жаль, парламентська більшість не підтримала наш закон і взагалі відмовилась його розглядати", - зазначив він. "Але з кожним днем дії нової влади по відношенню до людей стають все більш цинічними та жорстокими. Тому якщо ми не згуртуємось та не дамо їм відсіч, не захистимо інтереси громадян – далі буде ще гірше."

Нагадаємо, лідер БЮТ Юлія Тимошенко закликала всіх громадян прийти 7 вересня, о 10:00, до парламенту, щоб підтримати ухвалення закону про мораторій на підвищення цін на газ. Натомість влада звинуватила опозицію в піарі.

Нагадаємо, що НКРЕ ухвалила рішення про підвищення цін на газ для населення з 1 серпня на 50%. ФПУ та БЮТ оскаржили дане рішення у суді.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ готує для коаліції "гарячий газовий вівторок" у Раді?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути