середа, 26 березня 2008 11:30

Тимошенко розхвалила міністрів, які "живуть у своїх кабінетах"

Коментуючи досягнення свого уряду, Тимошенко заявила, що її Кабінет міністрів забезпечив зростання ВВП, переорієнтувавши його з розвитку оптової торгівлі на розвиток виробничих галузей.

На переконання прем"єра, таким чином вдалося досягти значних результатів, зокрема, в металургійній, будівельній та галузях легкої промисловості.

Окремо Тимошенко зупинилася на сільськогосподарській галузі, спрогнозувавши цьогорічне збільшення врожаю.

"Я бачу, що у нас міністр аграрної політики зараз посміхається. Тому що за скромними оцінками, мова йде про 40 млн. тонн зерна, а по його таємних оптимістичних оцінках, до 50 млн. тонн", - зазначила прем"єр.

Коментуючи досягнення у транспортній галузі, Тимошенко сказала, що нинішньому міністру транспорту вдалося повністю прибрати корупцію при встановленні тарифів на вантажні перевезення.

"І не думайте, що такі результати є випадковими. Це результат щоденної, наполегливої праці кожного міністра по кожній галузі", - сказала прем"єр. За її словами, її міністри працюють практично безперервно і "живуть у своїх кабінетах".

"Їм скоро потрібно буде на лацкан причепити адресу їх власного будинку для того, щоб вони не забули, де вони живуть і про те, що у них десь є родина. Бо вони забули про це на цей період", - додала Тимошенко, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко розхвалила міністрів, які "живуть у своїх кабінетах"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути