середа, 12 листопада 2008 13:44

Тимошенко продовжує мріяти про коаліцію трьох

Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко не збирається припиняти спроби для відновлення демократичної коаліції в парламенті.

Про це Тимошенко заявила сьогодні журналістам у Кабінеті Міністрів.

"Подальші наші кроки будуть абсолютно прогнозованими. Ми все-таки сьогодні, на базі цих абсолютно ганебних подій, спробуємо відновити демократичну коаліцію – або у форматі БЮТ і "Наша Україна – Народна самооборона" без зрадників, або спробуємо провести всі необхідні переговори для того, аби все-таки народилася коаліція трьох за участю Блоку Литвина", - сказала Тимошенко.

Прем`єр висловила жаль у зв`язку з тим, що політики не прислухалися до її заклику створити сильну коаліцію в парламенті в умовах складної фінансової кризи. "Я не песиміст. Я думаю, що ми працюватимемо заради того, аби все завершилося створенням коаліції, і якщо необхідно, доформуванням уряду, і обранням нового Голови ВР від такої новоствореної коаліції. Я думаю, що це триватиме впродовж дуже короткого часу, і тоді вже можна буде зробити висновки", - наголосила вона.

При цьому Тимошенко вчергове заявила, що позиція БЮТ є послідовною, порядною і чесною. "Наша команда до останнього тримала і тримає барикади, які називаються стратегічним європейським вибором, демократизацією України, боротьбою з корупцією й аморальністю у владі. Ми і надалі триматимемо цю барикаду. Просто знатимемо, хто наші партнери в цій справі, а хто ні", - заявила прем`єр-міністр, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко продовжує мріяти про коаліцію трьох». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути