вівторок, 06 липня 2010 18:32

Тимошенко про нового міністра: "вора пустили в огород, де росте капуста"

Тимошенко про нового міністра: "вора пустили в огород, де росте капуста"

Екс-прем"єр Юлія Тимошенко розкритикувала призначення на посаду міністра охорони навколишнього середовища України Миколи Злочевського.

"Ми підтримали звільнення з посади попереднього міністра Віктора Бойка. Корупція народилася раніше за нього. Але ви подивіться кого призначили на його місце - пана Злочевського. Це людина, на користь якої після приходу до влади "регіоналів" забрали в держави найбільше розвідане родовище природного газу - Сахалінське", - розповіла вона на зустрічі із журналістами у Тернополі.

За словами лідерки БЮТ, компанія, співвласником якої є Злочевський, використовує родовище незаконно.

"Призначення цієї людини керувати політикою в сфері надр України говорить про те, що, по суті, "вора пустили в огород, де росте капуста", - заявила Тимошенко.

Водночас, лідер опозиції зазначила, що попереднього міністра як і віце - прем"єра з гуманітарних питань Володимира Семиноженка звільнили тому, що вони стали претендувати на фінансові потоки "і комусь це не сподобалося".

"І як гарно підмітив один з депутатів опозиції, битва між представниками коаліції відбувається під килимом, а потім з під килима викидають трупи. Семиноженко і Віктор Бойко якраз і є такими політичними трупами", - додала вона.

Нагадаємо, що 2 липня парламент відправив у відставку мінстра екології Віктора Бойка і віце-прем"єра з гуманітарних питань Володимира Семиноженка.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко про нового міністра: "вора пустили в огород, де росте капуста"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути