вівторок, 06 липня 2010 09:18

Семиноженко про свою відставку та проблеми в коаліції

Семиноженко про свою відставку та проблеми в коаліції

Володимир Семиноженко не пов"язує своє звільнення з посади віце-прем"єра зі своїми діями, але бачить за ним проблеми в коаліції.

Про це він сказав в інтерв"ю газеті "Комерсант-Україна".

"Я не думаю, що якась моя ініціатива стала причиною відставки", - сказав він, зазначивши, що новина про відставку була несподіваною для нього і "шоком навіть для тих, хто голосував", а багато хто з них навіть "ховають очі" при зустрічі.

"Говорити, кому це потрібно, не буду, це з"ясується найближчим часом. Але скажу, що це рішення не вигідне ні президенту, ні прем"єру, ні, як це не парадоксально, самій Партії регіонів", - заявив Семиноженко.

Він зазначив, що розділяє команду Партії регіонів і команду президента.

"Президент - лідер країни, але не лідер партії. Реалізація ініціатив президента могла викликати в когось у партії певний дискомфорт", - припускає Семиноженко.

"Моє звільнення було обставлено так, щоб мене не було в Києві і щоб я, не дай боже, не прийшов у Раду. Уся країна до цього знала, що я готую відкриття до Дня незалежності музею-заповідника Тараса Шевченка і що буду в Каневі цілий день", - зазначив він.

"Моя відставка говорить про наявність певних проблем у коаліції. Усе стане зрозуміло з того, як будуть розвиватися події далі. Найголовніше - робити висновки з цього", - заявив колишній віце-прем"єр.

Зараз ви читаєте новину «Семиноженко про свою відставку та проблеми в коаліції ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути