вівторок, 24 вересня 2013 12:59

Тимошенко привітала Меркель: українці святкують вашу перемогу

Тимошенко привітала Меркель: українці святкують вашу перемогу
Фото: job-sbu.org

Екс-прем'єр України Юлія Тимошенко привітала федерального канцлера Федеративної Республіки Німеччина Ангелу Меркель з перемогою очолюваної нею політичної сили на виборах до Бундестагу.

Відповідне привітання передали до агентства "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

"Дорога пані федеральний канцлер! Для мене велика честь привітати вас з впевненою і беззастережною перемогою. Я переконана, що рекордна кількість громадян Німеччини, які віддали за вас свої серця, ніколи не пошкодують, що довірили свої долі вам і вашій команді. Рекордний результат вашої перемоги - це визнання ефективності та самовідданості вашої роботи на благо вашої країни і Об'єднаної Європи", - говоритися у привітанні Тимошенко.

Екс-прем'єр зазначила, що "сьогодні святкують вашу перемогу не тільки ті чоловіки і жінки, які за вас голосували, а й усі європейці, які прагнуть єдності і процвітання Європи, а це означає, що святкуємо і ми - українці".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Янукович боїться Тимошенко як чарівниці Майдану" - Фесенко

У своєму привітанні Тимошенко зазначила, що велика частина української нації бачить у Меркель провідника України в Європейське співтовариство, державного діяча, який стоїть на захисті фундаментальних цінностей людства.

"Саме за ваші високі людські якості вас так цінують у всьому світі", - підкреслила екс-прем'єр України.

Тимошенко побажала Меркель впевнено йти далі і змінювати глобальний світ на користь справедливості та християнської любові.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко привітала Меркель: українці святкують вашу перемогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути