Ексклюзиви
понеділок, 16 травня 2011 15:19

Тимошенко поскаржиться на Печерський райсуд

Тимошенко поскаржиться на Печерський райсуд

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко та її захисник Сергій Власенко найближчим часом оскаржать в Апеляційному суді Києва ухвалу Печерського районного суду столиці про законність постанови Генеральної прокуратури про порушення кримінальної справи екс-прем'єра щодо газових угод 2009 року.

Як повідомила прес-служба БЮТ, після оголошення Печерським районним судом Києва свого рішення Власенко зазначив: "Апеляція буде подана найближчим часом, я думаю – завтра".

Захисник Юлії Тимошенко вважає абсурдним рішення Печерського райсуду.

"Це абсолютно не аргументація, це абсолютно ніщо, це просто бажання заховатися за частково формальними ознаками, а частково – і за неформальними ознаками лише для того, щоб виконати ті вказівки, які суддя отримала", - пояснив він.

Власенко також підкреслив, що Тимошенко обов'язково пройде всі судові процедури в Україні для того, щоб потім звернутися за захистом своїх прав до Європейського суду з прав людини.

"Ми пройдемо цей шлях задля того, щоб мати юридичну можливість звертатися до Європейського суду з прав людини. Я переконаний, що ця судова інстанція – Європейський суд з прав людини – в нормальні встановлені відповідними процедурними регламентними нормами розгляне скаргу Тимошенко і винесе справедливе обґрунтоване рішення. Іншого рішення, ніж скасовувати сьогодні постанову про порушення кримінальної справи, у суду не було", - заявив адвокат.

Нагадаємо, сьогодні Печерський районний суд Києва підтвердив законність постанови Генеральної прокуратури про порушення кримінальної справи відносно екс-прем'єра України, лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко щодо газових контрактів.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко поскаржиться на Печерський райсуд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути